image

Teding van berkhoutlaan Zo op de fiets
naar hartje Delft

De Tuin van Teding ligt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat. Dat betekent dat je zo naar hartje Delft fietst en met de auto rijd je in 5 minuten de A4 op. Reis je met het openbaar vervoer? De bus stopt om de hoek.

De route

wandelen of fietsen Even de natuur in

Na een lange (thuis)werkdag even lekker je hoofd leegmaken? In de vele parken rondom De Tuin van Teding maak je prachtige wandelingen. Ga je vandaag voor het Wilhelminapark of kies je voor een rondje dicht bij huis in het Hof van Delftpark? Bij het Hof van Delftpark zijn ook de sportvelden. Overigens ben je met een kwartiertje fietsen ook in het Delftse Hout.

image

Winkelketens tot boetiekjes Shop till
you drop!

In het weekend fiets je in 7 minuten naar hartje Delft. De dag begin je met een goede kop koffie in een van de vele leuke tentjes. Wandel op je gemak langs de prachtige grachten en bewonder de historie en architectuur van de stad. Voor een dagje shoppen hoef je zeker niet naar een andere stad. Delft heeft een groot winkelaanbod. winkelketens tot boetiekjes, vintage stores en speciaalzaken. Misschien is dat wat Delft zo aantrekkelijk maakt, de veelzijdigheid van de stad!

Verrassend leuke plekken Een avondje
uit in Delft

Borrelen, uit eten, foodfestival of…. verzin het maar! Delft is een geweldige bruisende stad waar altijd wat leuks te doen is. Maar goede kans dat je hier vandaan komt en dat we jou niets nieuws vertellen. Het leuke aan Delft is dat er naast het levendige centrum nog veel meer verrassend leuke plekken met horeca zijn. Tegenover de molen bijvoorbeeld. Ken je het al?

Alle woningen zijn verkocht!

Heb je interesse in één van de appartementen? Schrijf je nu in of
 bel de makelaar als je vragen hebt: Olsthoorn Makelaars 070 308 46 56